bootstrap website templates

Var med och bidra via vår shop. Här kan du köpa en gåva som går direkt till vald projekt. Som tack får du ett digitalt gåvobevis att maila till någon du tycker om eller själv skriva ut och ge bort (pdf).

Handla i vår Shop

Mobirise

Ge bort en utbilding

Utbildning är en grundläggande mänsklig rättighet. Trots det beräknas fortfarande 774 miljoner människor i världen inte kunna skriva och läsa, varav två tredjedelar är kvinnor. Hjälp oss att skänka en utbildning till ett barn som behöver.

Mobirise

Sänk en solcellspaket

För oss i Europa kan tillgång till energi ses som en självklarhet men i många länder ses det som en lyx att kunna laga mat, ha kylskåp, kanske en tv där elen inte går. Med ett solcellspaket kan du vara med och hjälpa tre familjer att få el för vardaglig bruk. 

Mobirise

Biodling

Honung har länge använts i diverse huskurer mot bl.a. infektioner. I alla kulturer har den ansetts ha en läkande kraft och dess lindrande egenskaper har varit välkända. Hjälp oss att få igång biodling.

Mobirise

Sänk ett skolkit

I DR Kongo använder barnen skoluniform. Många föräldrar har svårt att köpa uniform eller skicka alla sina barn till skolan. Med ert bidrag så kan ni hjälpa någraMobirise

Female farming

Genom dit bidrag får kvinnor i Kibidika möjlighet att bli självförsörjande tack vare "female farming". Vi tror på kvinnor och att med deras kraft kan fler få hjälp.


Mobirise

Odla frukt och grönsaker

Skänk ett bidrag för frukt och grönsaksodling. Koksnöt och avokado är 2 av de frukter som innehåller mest protein och dessa frukter är de man äter mest i DR kongo. Genom ert bidrag kan vi tillsammans odla fler fruktträd och grönskasland.

Mobirise

Tillgång till vatten

Vatten är en bristvara i Kongo. Med hjälp av er kan vi tillsammans bygga en vatten tank i Kibidika där vi kan pumpa vatten från floden som ligger 7 km bort.


© Copyright 2020 VIVKF - All Rights Reserved